Vodoodbojni premaz za stekla Aquapel Bossauto

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Vodoodbojni premaz za stekla Aquapel Bossauto, ki odbija dežne kaplje. Pri nanosu na steklo ustvari kemično reakcijo, zaradi… Preberi več

Šifra: 4640 Kategoriji: , Proizvajalec:
Vodoodbojni premaz za stekla Aquapel Bossauto

Vodoodbojni premaz za stekla Aquapel Bossauto, ki odbija dežne kaplje. Pri nanosu na steklo ustvari kemično reakcijo, zaradi katere se oprime stekla, kar ga razlikuje od drugih podobnih izdelkov, ki le začasno prekrijejo steklo. Premaz Aquapel je odporen tudi na kemične snovi iz avtopralnic, odbija dež in se močno oprime stekla, kar bistveno poveča vidljivost podnevi in ponoči. Idealen je tudi za nanos pred dolgimi potovanji saj je odstranjevanje žuželk, ki se med vožnjo prilepijo na steklo bistveno lažje.
1 nanos = trajanje do 6 mesecev. *vzdržljivost pri nanosu običajnih izdelkov je cca 1 mesec.
100900 Bossauto.

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.