“VHB” Močan lepilni trak F9473PC 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Prozoren, dvostranski lepilni trak z izjemno tankim profilom v kombinaciji z visoko trdnim akrilnim lepilom omogoča visoko zmogljivost… Preberi več

“VHB” Močan lepilni trak F9473PC 3M

Prozoren, dvostranski lepilni trak z izjemno tankim profilom v kombinaciji z visoko trdnim akrilnim lepilom omogoča visoko zmogljivost ter večji oprijem, kot tipični lepilni sistemi. Lepilo je odporno na kemikalije, UV in topila. To akrilno lepilo ustvari takojšnjo moč in nudi hitre rezultate ter dolgo življenjsko dobo. Enostavnost uporabe poveča produktivnost.

Kratkotrajna temperaturna toleranca: do 550°C
Toleranca delovne temperature: do 300°C

Priporočamo ga za uporabo v industriji za industrijsko spajanje, spajanje kovin, kovic, točkovnih zvarov, lepljenje kovinskih oblog, ojačitev aluminija na druga toplotna telesa, lepljenje raznih plošč na okvirje in drugih trajno pritrdilnih elementov.

Barva traku: transparentna

Dimenzije traku: 19mm x 55m

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.