Tračna brusilka mini 330mm x 10mm 33573 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Pnevmatska tračna brusilka je namenjena za uporabo na težko dostopnih mestih (reže, utori, cevi, itd.), za hitro ter… Preberi več

Šifra: 5735 Kategorije: , , Proizvajalec:
Tračna brusilka mini 330mm x 10mm 33573 3M

Pnevmatska tračna brusilka je namenjena za uporabo na težko dostopnih mestih (reže, utori, cevi, itd.), za hitro ter učinkovito brušenje varov, raziglevanje robov po rezanju in čiščenje. V kombinaciji s Cubitron II trakovi se lahko uporablja tudi za odstranjevanje točkovnih varov – ni potrebe po dragih svedrih za vrtanje jeklene pločevine. Namenjena za uporabo s trakovi dimenzije 330mm.

Tehnični podatki

Maksimalna hitrost: 17000 rpm

Moč HP (W): 0,65 (485)

Delovanje: Pnematsko

3M™ File Belt Sanders for Body Repair, 33573

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.