Tlačna pršilka 1l Bossauto

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Tlačni razpršilec s PA ventilom (poliamid) z 1l plastičnim rezervoarjem zelo odporen na udarce, posebej zasnovan za nanašanje… Preberi več

Šifra: 6615 Kategoriji: , Proizvajalec:
Tlačna pršilka 1l Bossauto

Tlačni razpršilec s PA ventilom (poliamid) z 1l plastičnim rezervoarjem zelo odporen na udarce, posebej zasnovan za nanašanje izdelkov na osnovi topil in alkalnih izdelkov. Razpršilec se lahko uporablja z večino topil, ki se uporabljajo za čiščenje vozil in industrije. Opremljen je s polnilno črpalko in ventilom za razbremenitev, ki vzdrži tlak do 3-4 bare. Pršilnik je zatesnjen s tesnilom iz fluoroelastomerne gume (FKM), ki zagotavlja robustnost in vzdržljivost, ki je še posebej pomembna pri profesionalnem delu. Naglavni del vključuje nastavljivo 0,8 mm šobo.

Volumen: 1l.

110049 Bossauto.

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.