Tesnilna masa Multi Sealer bež 310ml 50740 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Izboljšajte postopek popravila s 3M eksponentno večnamensko tesnilno maso. Tesnilo omogoča barvanje mokro na mokro za hitrejše obdelave… Preberi več

Šifra: 3546 Kategoriji: , Proizvajalec:
Tesnilna masa Multi Sealer bež 310ml 50740 3M

Izboljšajte postopek popravila s 3M eksponentno večnamensko tesnilno maso. Tesnilo omogoča barvanje mokro na mokro za hitrejše obdelave tesnjena, kompatibilno je z barvami na vodni osnovi in na osnovi topil. Lahko se brizga ali iztisne. Površino pa lahko pobarvate takoj po nanosu. Tesnilna masa Multi Sealer ima odličen oprijem in je visoko odporna na vodo ali sol.

Možnost nanosa: v liniji iztisnjeno, široko ali ozko brizgano ali nanos s čopičem.

Nelepljivost: po 30minutah.

Temperaturna odpornost: -40°C do +90°C

Barva: Svetlo bež.

V kartuši: 310 ml.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.