Svetilka Sunnmatch 3 Bossauto

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Odvisno od vrste dela, ki ga opravljate, ima SUNMATCH 3 izjemno funkcijo ALL DAYLIGHT, ki vam omogoča izbiro… Preberi več

Šifra: 6247 Kategoriji: , Proizvajalec:
Svetilka Sunnmatch 3 Bossauto

Odvisno od vrste dela, ki ga opravljate, ima SUNMATCH 3 izjemno funkcijo ALL DAYLIGHT, ki vam omogoča izbiro med 5 različnimi barvnimi temperaturami. Reflektor za pregled je vključen na vrhu. Da bi se izognili pregrevanju, vgrajeni inteligentni sistem za zaščito pred toploto preklopi na nizek način (50 %) po 3 minutah neprekinjene uporabe v visokem načinu. SUNMATCH 3 je vedno pripravljen za uporabo in pri roki, ko ga potrebujete saj je priložena tudi polnilna baza. Svetilko med pregledovanjem postavite kamor koli želite, z vrtljivim robustnim kavljem ali močnim vgrajenim magnetom. Prilagodljiva glava svetilke se nagne do 180 stopinj. S funkcijo ALL DAYLIGHT 5 stopenjsko funkcijo, lahko izkoristite celotno območje barvne temperature in prilagodite svetlobo določenim barvam, kar je idealno za natančno ujemanje barv.

Delovna svetloba z ALL DAYLIGHT
Zagotavlja 500 lumnov
Odporna na prah in vodo (IP65)

050130 Bossauto.

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.