Set za zaščito stekla Rain Bossauto

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Komplet Rain zagotavlja vzdržljiv, neviden premaz na vašem vetrobranskem steklu in tako odlično odbija dež. Nevidna prevleka odbija… Preberi več

Šifra: 5720 Kategorije: , , Proizvajalec:
Set za zaščito stekla Rain Bossauto

Komplet Rain zagotavlja vzdržljiv, neviden premaz na vašem vetrobranskem steklu in tako odlično odbija dež. Nevidna prevleka odbija dež, žled in sneg ter tako ohranja visoko raven vidljivosti in dramatično izboljša vidljivost pri vožnji v vremenskih razmerah. Obdelava omogoča tudi enostavno odstranjevanje ledu, zmrzali, soli, blata in hroščev. RAIN set vsebuje vzdržljiv antistatični polimer, ki preprečuje, da bi se prah nabiral na vašem steklu. RAIN set tudi bistveno izboljša odpornost proti praskam.

Komplet vključuje:
• Plastenka s tesnilno maso Rain Glass 4 oz
• RAIN PREP čistilo za steklo / steklenica Activator RTU 4
• Goba za čiščenje Autoscrub

100871 Bossauto.

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.