Rezalka Cut-Off Wheel Silver T41 230x2x22,23mm 51804 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

3M™ Silver Cut-Off Wheel je zasnovan tako, da zagotavlja neprekosljivo kombinacijo zmogljivosti in vrednosti. Zagotovite si izjemno hiter… Preberi več

Šifra: 6760 Kategoriji: , Proizvajalec:
Rezalka Cut-Off Wheel Silver T41 230x2x22,23mm 51804 3M

3M™ Silver Cut-Off Wheel je zasnovan tako, da zagotavlja neprekosljivo kombinacijo zmogljivosti in vrednosti. Zagotovite si izjemno hiter rez skozi kovinske cevi, ravne pločevine in materiale. Rezalna plošča ima precizno oblikovano zrnatost, ki se nenehno “lomi” v super ostre konice in robove ter zagotavlja čisti rez, v primerjavi z drugimi klasičnimi abrazivi, ki kovino “dolbejo oz. orjejo”. Posledično takšne vrste rezalk, kot je rezalka 51804 3M ohranja visoko stopnjo rezanja skozi celotno življenjsko dobo in traja dlje.

Uporaba: orodja in pripomočki namenjeni rezanju.

Namen: Hitro reže kovinske cevi, cevi in ploščate plošče.

LASTNOSTI:

  • reže z minimalnimi robovi
  • Dimenzija rezalke: 230x2x22,23mm
  • Tip: T42 (izbočeno vpetje)
  • Najvišja dovoljena hitrost: 6.650 vrtljajev/minuto

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.