Polirna pasta Gelcoat z voskom LIGHT 36109E 946ml 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

3M Polirna pasta 36110E je light profesionalna polirna pasta, ki vsebuje manj abraziva in več zaščitnega voska. Primerna… Preberi več

Šifra: 7772 Kategoriji: , Proizvajalec:
Polirna pasta Gelcoat z voskom LIGHT 36109E 946ml 3M

3M Polirna pasta 36110E je light profesionalna polirna pasta, ki vsebuje manj abraziva in več zaščitnega voska. Primerna je za vse gelcoat površine ki so prisotne na plovilih, bivalnikih, avtodomih, itd. Pasta odstranjuje srednje oksidacije in sledi brušenja od granulacije P1000 in več. Lahko se uporablja kot one-step pasta, saj vsebuje zaščitni vosek, kar nam omogoča prihranek časa in enostavnejše delo. Zaradi vsebnosti voska, imamo zagotovljeno dolgotrajno zaščito in sijoči izgled površine. Zaradi nove izboljšane formule, pasta pri uporabi ostaja ”mokra” dalj časa, kar pa nam zmanjša porabo paste in omogoča delo tudi pri višjih temperaturah.

Količina: 946 ml.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.