Polirna pasta 9375 1l / 0,5kg 9375 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Fina abrazivna polirna pasta 3M 9375 Perfect-It III za enostavno ročno ali strojno nanašanje, zasnovana posebej za poliranje… Preberi več

Šifra: 316 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Polirna pasta 9375 1l / 0,5kg 9375 3M

Fina abrazivna polirna pasta 3M 9375 Perfect-It III za enostavno ročno ali strojno nanašanje, zasnovana posebej za poliranje v avtomobilski industriji. S polirno pasto boste odpravili manjše nepravilnosti, praske, ostanke barve ali sledi drugih materialov zaradi majhnih izboklin.

Uporablja pa se tudi na površinah, predhodno obdelanih z brusnimi papirji ali grobimi abrazivnimi pastami tako, da popravite in zgladite površino pred nanosom prvega sloja barve.

Polirna pasta se lahko uporablja tudi za odstranjevanje madežev, ki nastanejo zaradi neustreznega lakiranja.

Količina po izbiri: 1kg ali 500ml.

Količina

,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.