Pištola Walcom Slim Kombat s HTE 1.5 KILLER *Limited edition*

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Pištola Walcom Slim Kombat s HTE 1.5 KILLER *Limited edition*
Pištole SLIM so že več kot desetletje sinonim za… Preberi več

Šifra: 8174 Kategoriji: , Proizvajalec:
Pištola Walcom Slim Kombat s HTE 1.5 KILLER *Limited edition*

Pištola Walcom Slim Kombat s HTE 1.5 KILLER *Limited edition*
Pištole SLIM so že več kot desetletje sinonim za kakovost, zanesljivost in vsestranskost. Linija Slim KOMBAT, so najnovejše različice pištol Walcom Slim. So izjemno lahke, 380g, s tem se opušča klasično aluminijasto ohišje in se predstavi inovativno magnezijevo ohišje, z kevlar® vlakni. Pištole slim Kombat obstajajo v treh različicah: HVLP, HTE in HTE SR, vse pa imajo visoko učinkovitost prenosa (več kot 80% za temeljne premaze in 70% za baze in lake).

Pištola Walcom Slim Kombat S HTE KILLER je namenjena za lakiranje temeljnih premazov, polnil, primerjev, baze in prozornih lakov. Pištola je pakirana v plastičnem kovčku, s priloženim barometrom, orodjem za demontažo šobe in igle, setom osnovnih tesnil, ter plastičnim lončkom 680ml.

Gre za omejeno izdajo KILLER, ki ima posebne vojaške motive. Dobavljivost je omejena.

Tehnični podatki

Ogrodje: Magnezij za litje in kevlar vlakna

Velikost dize: 1.5 mm

Sprožilec: Kevlar vlakna

Diza: AISI 303 nerjaveče jeklo

Teža: 380g

Poraba zraka: 265 – 290 l/min

Walcom 803015/NA

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.