Penasti maskirni trak Plus 21 mm 50421 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Penasti maskirni trak Plus je izjemno mehek penasti trak. Enostransko – samolepilni trak enostavno namestite na želeno mesto,… Preberi več

Šifra: 2748 Kategoriji: , Proizvajalec:
Penasti maskirni trak Plus 21 mm 50421 3M

Penasti maskirni trak Plus je izjemno mehek penasti trak. Enostransko – samolepilni trak enostavno namestite na želeno mesto, prav tako pa ob odstranjevanju ne pušča sledi oz. ostankov lepila.

Penasti maskirni trak 50421 3M omogoča izjemno hitro in učinkovito maskiranje odprtin, odpravlja neželene robove barve. Trak ne prepušča barve in drugih prašnih delcev.

Barva traku: modra
Dimenzija: 21 mm x 50 m

50421

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.