Odstranjevalec barve Mipa Abbeizer Quick 750ml

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa Abbeizer Quick je profesionalno sredstvo za odstranjevanje barve. Sredstvo je pripravljeno za uporabo in ima viskoznost podobno… Preberi več

Šifra: 7467 Kategoriji: , Proizvajalec:
Odstranjevalec barve Mipa Abbeizer Quick 750ml

Mipa Abbeizer Quick je profesionalno sredstvo za odstranjevanje barve. Sredstvo je pripravljeno za uporabo in ima viskoznost podobno ”gelu”. Zaradi svoje gostote je nanašanje enostavno tudi na vertikalne površine. Sredstvo se lahko na površino nanese s čopičem. Ko nanesete na površino, pustite delovati približno 20 minut, odvisno od debeline barvnega filma katerega žalite odstraniti. Če je potrebno postopek ponovite. Sredstvo ni primerno za uporabo na plastikah in ni primerno za uporabo pri temperaturi nižji od 5°C ter relativni vlažnosti višji od 80%.

Mipa Abbeizer Quick 267210000

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.