Močan lepilni trak črn 50mm x 50m Mipa

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Močan natezni lepilni trak Mipa s posebej ojačano in prevlečeno tkanino ima zelo visoko oprijemljivost na skoraj vseh… Preberi več

Močan lepilni trak črn 50mm x 50m Mipa

Močan natezni lepilni trak Mipa s posebej ojačano in prevlečeno tkanino ima zelo visoko oprijemljivost na skoraj vseh površinah. Pri odstranjevanju ne pušča sledi. Je temperaturno odporen do 50°C. Trak ej prav tako visoko odporen na vodo in obrabo, zato je še posebej primeren za maskiranje na predelih, ki jih brusimo in tako zagotovi boljšo zaščito v primerjavi z klasičnimi maskirnimi trakovi.

Širina traku: 50 mm

Dolžina traku v roli: 50 m

Barva: črna

593920050 MP

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.