Mipa WBC METALLIC mešalni lak A031 0,5L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa WBC METALLIC mešalni lak A031 0,5L
Mipa WBC, je mešalni sistem s pigmenti na vodni osnovi za uporabo… Preberi več

Šifra: 3506 Kategorije: , , Proizvajalec:
Mipa WBC METALLIC mešalni lak A031 0,5L

Mipa WBC METALLIC mešalni lak A031 0,5L
Mipa WBC, je mešalni sistem s pigmenti na vodni osnovi za uporabo v avtoreparaturi. Za redčenje se uporablja vodno redčilo Mipa WBC-Verdünnung: 10-20%. Vodni sistem WBC odlikuje hitro sušenje in visoka prekrivnost. Pred mešanjem oz. uporabo posameznega pigmenta je obvezno tresenje 20-30 sekund.

Ko so pigmenti zmešani med sabo so uporabni 6-8 tednov.

PROZORNI LAK: Mipa WBC pigmente je mogoče lakirati preko z vsemi 2K prozornimi laki. Za doseganje HOS normativa, je potrebna uporaba 2K HS prozornih lakov.

SENČENJE: Za senčenje težkih kovinskih barv se priporoča uporaba Mipa WBC Beispritzlack.

TRO-SLOJNE BARVE: Pri barvanju 3-slojnih barv, je obvezna uporaba trdilca Mipa WBC Härter v prvem sloju baze. Trdilca se v prvi sloj doda 5% po teži na ne razredčeno količino.

OBSTOJNOST BREZ LAKA: Možno je tudi doseganje obstojnosti brez uporabe prozornega laka. Obstojnost baze na vremenske vplive itd. dosežemo z uporabo trdilca Mipa WBC Härter in sicer 10% po teži na ne razredčeno količino baze.

282000031 Mipa WBC A031 Metallic copper 0,5l

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.