Mipa WBC-Härter trdilec za vodno bazo 0,5L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa WBC-Härter trdilec za vodno bazo 0,5L
Mipa WBC-Härter je trdilec za vodne baze mipa WBC, ki je na… Preberi več

Šifra: 5851 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Mipa WBC-Härter trdilec za vodno bazo 0,5L

Mipa WBC-Härter trdilec za vodno bazo 0,5L
Mipa WBC-Härter je trdilec za vodne baze mipa WBC, ki je na osnovi UV obstojnega izocionata. Uporaba trdilca v vodni bazi izrazito poveča mehansko in kemično odpornost barve, tako da lahko z uporabo trdilca nadomestimo uporabo prozornega mat laka, npr. za notranjost vozila pri motorju, pod pokrovom motorja itd, pri tem je potrebno upoštevati da površina ostane mat.

Uporaba: Dodajanje 5% trdilca po teži v bazo v primeru 3-slojnih barv ali kadar se preko lakira s prozornim lakom. Dodajanje 10% trdilca po teži v bazo v primeru da uporaba prozornega laka preko ni predvidena. Trdilec se dodaja v nerazredčeno vodno bazo, po dodajanju trdilca se uporabi redčilo.

283510000 Mipa WBC-Härter 1l

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.