Mipa Vorreiniger “Express” 1L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa Vorreiniger “Express” 1L
Mipa Vorreiniger “Express” je profesionalno čistilo za hitro in enostavno obdelavo gole kovine. Izboljša oprijem… Preberi več

Mipa Vorreiniger “Express” 1L

Mipa Vorreiniger “Express” 1L
Mipa Vorreiniger “Express” je profesionalno čistilo za hitro in enostavno obdelavo gole kovine. Izboljša oprijem in daje zaščito pred korozijo, saj ustvari kemijsko zelo učinkovit protikorozijso-pretvorbni sloj. Primeren je za uporabo na golem jeklu, aluminiju in cinku. Preko se lahko barva z 2K polnili, ni pa mogoče barvati preko z 1K temeljni premazi, UV polnili in materiali na osnovi poliestra.

Z uporabo čistila Mipa Vorreiniger ”Express” lahko nadomestite kislinski temeljni premaz (washprimer), kar bistveno poenostavi postopek dela, saj ni potrebno pranje pištole, sušenje, itd.

Navodila za uporabo: Površina naj bo predhodno suha in očiščena s čistilom Mipa Silikonentferner. Za nanos čistila lahko uporabite čistilno krpo MP Pre-Clean WBS, nanesite križno na golo pločevino in se prepričajte da površina ostane vlažna vsaj 1 minuto. Po sušenju, ki traja 2-3minute (površina mora biti suha) nanesite sloj 2K akrilnega polnila Mipa, v 15 minutah. Če se površine ne prebarva v 15minutah je postopek potrebno pred barvanjem ponoviti. Z eno krpo naj se obdela samo ena (enaka) gola pločevina.

264010000 Mipa Vorreiniger “Express” 1l

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.