Mipa Univerzalni primer za oprijem,1K-Haftpromoter, transparenten 1l

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa 1K-Haftpromoter farblos 1l

1K-Haftpromoter je brezbarvno sredstvo, ki nam zagotavlja oprijem nadaljnjih slojev barve ali lakov na različnih… Preberi več

Šifra: 4275 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa Univerzalni primer za oprijem,1K-Haftpromoter, transparenten 1l

Mipa 1K-Haftpromoter farblos 1l

1K-Haftpromoter je brezbarvno sredstvo, ki nam zagotavlja oprijem nadaljnjih slojev barve ali lakov na različnih površinah. Oprijem zagotavlja na plastikah (PP-EPDM, ABS, PC, ABS-PC, PMMA, PA, PUR, PVC, GRP), železu, jeklu, aluminiju (tudi poliran), cink, nerjaveče jeklo (tudi polirano), krom, prašne barve ter katodne prevleke. Sredstvo je transparentno in UV obstojno, kar pomeni, da ga je mogoče uporabljati tudi pri lakiranju površine s prozornim lakom, brez spremembe izgleda.

Sredstvo je 1K in pripravljeno za uporabo.

Za učinkovito delovanje je potreben 1 tanek sloj nanosa. V primeru nanašanja prekomerne količine (debel sloj), lahko nastopijo težave z oprijemom.

Mipa 1K-Haftpromoter 1l, 224310000.

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.