Mipa PE redčilo 1l

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa PE redčilo 1l
PE-redčilo je učinkovita mešanica organskih topil za redčenje produktov na osnovi poliestra (Mipa P60S PE-spray)…. Preberi več

Šifra: 2852 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa PE redčilo 1l

Mipa PE redčilo 1l
PE-redčilo je učinkovita mešanica organskih topil za redčenje produktov na osnovi poliestra (Mipa P60S PE-spray). Ne vsebuje reaktivnih komponent in je bil razvit posebej za izpolnjevanje vedno večjih zahtev po izdelkih, ki zagotavljajo učinkovito delovanje z izboljšanimi okoljskimi in toksikološkimi lastnostmi. Dodaja se lahko maksimalno do 5% v poliestrske materiale.

272210000 Mipa PE Verdünnung.

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.