Mipa Barva za krom efekt – Vicrom mirror glaze 1L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa Vicrom mirror glaze 1L
Mipa Vicrom mirror glaze, je posebna barva s katero dosežemo izgled krom efekta. Primerna… Preberi več

Šifra: 5051 Kategorije: , , Proizvajalec:
Mipa Barva za krom efekt – Vicrom mirror glaze 1L

Mipa Vicrom mirror glaze 1L
Mipa Vicrom mirror glaze, je posebna barva s katero dosežemo izgled krom efekta. Primerna je za uporabo pri barvanju npr. platišč, okrasne letve, pritrjeni deli itd. Da se zagotovi obstojnost in dobra zaščita jo je potrebo prekriti (prelakirati) s prozornim lakom Mipa 2K.

Navodila za uporabo:

PRVI SLOJ: Kot podlaga za krom efekt barvo Mipa Vicrom Mirror glaze je potrebna črna barva visok sijaj (Npr. PUR HS-T95 ali OC T95). Podlaga mora biti suha vsaj 30min na 60°C ali 8h pri 20°C in ne več kot 4dni.

DRUGI SLOJ: Mipa Mirror glaze, korm efekt barva. Zelo pomembno je da se barva nanaša v zelo tankih slojih, zato se priporoča povečana razdalja pištole od površine. Pomembno je da črna podlaga gleda skozi barvo, bolj kot se črna podlaga vidi skozi barvo Mirror glaze, boljši krom efekt se doseže. Priporoča se velikost dize maks. 1.0mm. Barva Mipa Mirror glaze je pripravljena za uporabo in se ne redči.

TRETJI SLOJ: Zadnji sloj je nanos prozornega laka za zaščito. Prozorni lak se lahko nanese po približno 45-60minutah na sobni temperaturi. Za lepši izgled se priporoča čim bolj tanek nanos prozornega laka. Debelejši kot je nanos prozornega laka, manj je krom efekt izrazit. Nasvet: Za najbolj učinkovit izgled krom efekta, se pred nanosom prozornega laka priporoča nanos Mipa WBC Beispritzlack, s tem zmanjšamo vpliv prozornega laka na končen izgled krom efekta.

242910003 Mipa Vicrom ”mirror glaze”

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.