Maskirni trak za prehode 6800 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Maskirni trak 3M Smooth Transition 6800 3M je hiter in enostaven način, kako se izogniti dvojnemu, časovno zamudnemu… Preberi več

Šifra: 2818 Kategoriji: , Proizvajalec:
Maskirni trak za prehode 6800 3M

Maskirni trak 3M Smooth Transition 6800 3M je hiter in enostaven način, kako se izogniti dvojnemu, časovno zamudnemu delu, ki nastane pri ostankih robov barve na vratih, pokrovih in prtljažnikih. Idealen način maskiranja po sistemu ”mokro-na-mokro”. V kombinaciji z mehkimi penastimi maskirnimi trakovi, ta izdelek nudi idealno rešitev za preprečevanje nastajanja robov na barvi vrat, pokrovov in prtljažnikov. Po lakiranju, poliranje nastalega roba skoraj ni potrebno.

LASTNOSTI:

  • Lepilo akril
  • Belo-prosojna oz. transparentna barva
  • Dimenzija: 6,35 x 9m

DARILO! *Ob nakupu celotnega paketa (5 trakov) priložen brezplačni pvc dispenzer, ki služi kot pripomoček za enostavno apliciranje ter ščiti trak pred zunanjim prahom.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.