Lepilni trak za embleme 08069 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Dvostranski lepilni trak za ponovno pritrditev emblemov. Prihranite čas, delajte učinkoviteje, brez napora in nereda z lepili in… Preberi več

Šifra: 72 Kategoriji: , Proizvajalec:
Lepilni trak za embleme 08069 3M

Dvostranski lepilni trak za ponovno pritrditev emblemov. Prihranite čas, delajte učinkoviteje, brez napora in nereda z lepili in zato uporabite lepilo za embleme 3M™.

Na pritisk občutljivo lepilo pritrdi avtomobilske embleme ali obloge. Preprosto pritisnite emblem na lepilo in ga namestite na vozilo. Priročno in brez nereda, odpravi umazano iztekanje, ki se pojavi pri običajnih lepilih.

Tehnične lastnosti:

  • Vrsta lepila: akril
  • Vrsta popravil: emblem, notranja ogledala, razne napeljave, …
  • Dimenzija: 50.8 x 305 mm
  • V paketu: 10 kos

08069

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.