IONIZER PRO pištola + magnetno stojalo

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

IONIZER PRO pištola + magnetno stojalo
Ionizer PRO je napredna ionizacijska pištola z brezžičnim sistemom, ki ustvarja pozitivne in… Preberi več

Šifra: 6904 Kategorije: , , Proizvajalec:
IONIZER PRO pištola + magnetno stojalo

IONIZER PRO pištola + magnetno stojalo
Ionizer PRO je napredna ionizacijska pištola z brezžičnim sistemom, ki ustvarja pozitivne in negativne ione, kateri proizvedejo potrebno energijo za nevtralizacijo statične elektrike, katera je prisotna na površinah, s tem pa se zmanjša prisotnost prašnih delcev ali preostalih motečih elementov na površini.

Pri vsakodnevnem delu v ličarskih delavnicah lahko s številni procesi povzročimo statično kopičenje na površini, npr. pri maskiranju, izpihovanju z zrakom, predhodnim čiščenjem itd. S pomočjo Ionizer PRO pištole lahko popolnoma izničimo ustvarjeno statiko na površini. Popolnoma nevtralizirana površina pa nam poleg zmanjšanja prašnih delcev pripomore tudi k izboljšanemu postopku aplikacije metalnih delcev, saj se le ti po površini razporedijo popolnoma enakomerno, kar pa pripomore k manjši porabi barve in popolnemu končnemu izgledu barvane površine.

Ionizer PRO se uporablja skupaj s komprimiranim zrakom in je enostaven za uporabo. Površino obdelamo s pištolo Ionizer PRO tik pred lakiranjem.

V setu skupaj z magnetnim stojalom.

Bossauto Ionizer PRO + Magnetic holder, 050290

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.