Dvokomponentno tesnilo za brizganje v vrečki 3M 08800

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

3M 08800 je 2-komponentno tesnilo na osnovi poliuretana, pakirano v unikatni vrečki, katera ima v pravilnem mešalnem razmerju… Preberi več

Dvokomponentno tesnilo za brizganje v vrečki 3M 08800

3M 08800 je 2-komponentno tesnilo na osnovi poliuretana, pakirano v unikatni vrečki, katera ima v pravilnem mešalnem razmerju ločeno pakirane obe komponenti, katere pred uporabo skupaj zmešamo v vrečki. Tesnilo daje odlično zaščito pred korozijo in je izjemno enostavno za nanašanje. Za nanos se uporablja pištolo oz. pihalko 3M 08801, katero po uporabi ni potrebno čistiti. S pištolo lahko dosežemo različne teksture, tudi tovarniško hrapavo površino na pragovih. Tesnilo 3M 08800 se lahko prebarva in sicer po približno 30minutah, s katero koli barvo.

3M 08800 Two Part Sprayable Sealer, 250 ml

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.