Delovni podest, zložljivi 130x30x52cm, SCDM-1352

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Montenovo delovni podest iz rebrastega ekstrudiranega aluminija za profesionalno uporabo. Podest je trden in z možnostjo zapiranja oz…. Preberi več

Delovni podest, zložljivi 130x30x52cm, SCDM-1352

Montenovo delovni podest iz rebrastega ekstrudiranega aluminija za profesionalno uporabo. Podest je trden in z možnostjo zapiranja oz. zložljiv s samodejnim sistemom za blokiranje pri odpiranju zaradi česar je izjemno varen, Pohodna površina je široka in stabilna, izdelana je iz nedrsečega fenolnega lesa in pobarvana s premazom, ki je visoko odporen na vremenske vplive.

Podest je opremljen z udobnim ročajem za prenašanje.

Dimenzije: 130 x 30 x 52 cm.

SCDM-1352, Montenovo

ATG Zupan
Podjetje ATG Zupan s sedežem v Krmelju ima 30 letno tradicijo prodaje izdelkov s področja avtomobilske industrije, saj deluje že od leta 1993. Naša primarna storitvena dejavnost je prodaja barv in lakov, našo uspešnost pa potrjuje mreža kupcev po vsej Sloveniji. Poleg barv in lakov je v naši ponudbi mogoče najti celovite rešitve za potrebe vsake avto-ličarske delavnice - od celotne palete potrošnega materiala do osebne zaščitne opreme. Našim strankam nudimo tudi produkte industrijskega programa, med drugim barve, konstrukcije, objekte, stroje ipd.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.