Čistilni disk Roloc™ Bristle RD-ZB P50, 50 mm x 15.8 mm, 07524 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Čistilni disk za odstranjevanje rje, več plasti barve in drugih premazov. Namenjen je čiščenju površin, kot so jeklo,… Preberi več

Šifra: 1187 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Čistilni disk Roloc™ Bristle RD-ZB P50, 50 mm x 15.8 mm, 07524 3M

Čistilni disk za odstranjevanje rje, več plasti barve in drugih premazov. Namenjen je čiščenju površin, kot so jeklo, aluminij in številne druge površine pa tudi pri aplikacijah za obnovo karoserije in motorjev.  3M™ Ceramic Abrasive Grain je keramični mineral, izdelan po postopku za izboljšanje življenjske dobe in trdote zrna abraziva. Pri normalni uporabi ostanejo ščetine varno na svojem mestu in lahko že z rahlim pritiskom dosežejo želeni zaključek. Brusni diski RD-ZB se lahko uporablja do popolne obrabe materiala. Uporabljajo se skupaj z Roloc™ diski.

Čistilni disk združuje vrhunsko rezalno delovanje s sistemom nastavkov 3M Roloc za hitro menjavo in se uporablja za učinkovito čiščenje, odstranjevanje robov, robljenje, poliranje, praskanje ter odstranjevanje rje in premazov.

Za večjo zmogljivost imajo diski s ščetinami Scotch-Brite™ aluminijev oksid, pomešan s keramičnim abrazivnim zrnom za enega najtrših in najdlje obstojnih mineralov. Razmik med ščetinami pa omogoča odstranjevanje premazov in drugih visoko obremenjenih snovi. Fleksibilne ščetine se prilegajo oblikam in ustvarijo dosleden zaključek.

Barva: zelena
Granulacija: P50 (7524 3M)
Največja dovoljena hitrost: 25.000 vrtljajev/min
Dimenzija: 50mm x 15.8mm

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.