Brusilka električna, orbitalna Xtract 150mm//5mm 88837 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

  • Ergonomska oblika, lahka brusilka
  • Mehak oprijem z ulitimi elementi za kompakten oprijem
  • Zmogljiv 350W motor

Udobje in moč.

Električna… Preberi več

Brusilka električna, orbitalna Xtract 150mm//5mm 88837 3M
  • Ergonomska oblika, lahka brusilka
  • Mehak oprijem z ulitimi elementi za kompakten oprijem
  • Zmogljiv 350W motor

Udobje in moč.

Električna orbitalna brusilka 3M Xtract je izdelana za profesionalno uporabo. Zmogljiv, natančno uravnotežen motor in vzdržljivo, lahko kompozitno ohišje, ergonomske oblike zagotavljata vrhunski rezultat ter uporabniku veliko udobje pri dolgih urah uporabe.

Čisto okolje.

Brusilka Xtract 88837 3M je zasnovana za odsesavanje prahu in je kompatibilna s prenosnim odsesovalnikom prahu 3M XTract ali z vašim obstoječim centralnim sesalnim sistemom. Nastavek z zadnjim navojem omogoča preprosto, varno pritrditev in odklop 1″ zunanje vakuumske cevi z navojem (ni del kompleta) za učinkovito odstranjevanje prahu z obdelovanca in okolice.  Pri uporabi z mrežastimi diski 3M Xtract Net Disc  in  sistemom za odsesavanje odsesa do 97% prahu, ki nastane med brušenjem.

Popoln rezultat.

Električne orbitalne brusilke Xtract 88837 je uporabna za brušenje oz. pripravo površin na lesu, kovini, steklenih vlaknih, kompozitnih materialih in številnih drugih podlagah.

TEHNIČNE LASTNOSTI:

Premer: 150mm.
Premer orbite: 5mm.
Najvišja dovoljena hitrost: 10.000 vrtljajev/min.
Podloga: vključena.
Centralni vakuum.
Napetost: 240 V.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.