3M Rdeča ročka Trizac 50199

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Rdeča gumijasta ročka za brušenje 3M zaradi svoje barve poskrbi za dobro vidnost pri delu. Manjši primer brusilne… Preberi več

Šifra: 61 Kategorije: , , Proizvajalec:
3M Rdeča ročka Trizac 50199

Rdeča gumijasta ročka za brušenje 3M zaradi svoje barve poskrbi za dobro vidnost pri delu. Manjši primer brusilne ročke je idealen za obdelavo majhnih napak in za brušenje na težko dostopnih mestih. Ročko lahko uporabljate obojestransko, vsak del ročke pa je na voljo v dveh različnih stopnjah trdnosti. Mehka črna vinilna površina ročke pa pomaga ustvariti finejši zaključek v kombinaciji z brusnimi/končnimi diski.

Ročka se lahko uporablja tudi za držanje na pritisk pri finem lepljenju.

50199 Bossauto

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.