Mipa Spruhkleber – lepilo v spreju 400ml

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa Sprühkleber je visokokakovostno pršilno lepilo na osnovi sintetične smole. Popoln za trajno ali začasno lepljenje materialov. Primeren… Preberi več

Šifra: 3008 Kategorije: , , Proizvajalec:
Mipa Spruhkleber – lepilo v spreju 400ml

Mipa Sprühkleber je visokokakovostno pršilno lepilo na osnovi sintetične smole. Popoln za trajno ali začasno lepljenje materialov. Primeren za uporabo na različnih podlagah, kot npr. tekstil, karton, papir, sintetični materiali in les. Hitro sušenje ter enostavna uporaba. Na lepljeno površino potreben nanos enega enakomernega sloja.

212410000 Mipa Sprühkleber 400ml

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.