Mipa Polnilo, 2K-HS-Express-Filler FX5, temno siv, 1L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa FX5 je visokokakovostno dvokomponentno polnilo za hitro in ekonomično popravilo (ekspresna tehnologija), ki ne potrebuje… Preberi več

Šifra: 6549 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa Polnilo, 2K-HS-Express-Filler FX5, temno siv, 1L

Mipa FX5 je visokokakovostno dvokomponentno polnilo za hitro in ekonomično popravilo (ekspresna tehnologija), ki ne potrebuje sušenja pri povišani temperaturi. Zaradi svoje posebne formulacije, pri sušenju reagira z vlago v prostoru in ga je tako mogoče brusiti že po 20-40 minutah pri 20°C (odvisno od debeline filma in relativne vlažnosti zraka). Možno je tudi sušenje v peči, pribl. 5min pri 60°C ali 10min pri 40°C. Polnilo omogoča hiter in ekonomičen proces, praktično brez posedanja. FX5 je primeren tako za manjša (točkovna) popravila, kot tudi celostna popravila kot so pokrovi motorja, strehe, itd. Pri apliciranju se lahko nanaša film debeline 80-150µm.

Polnilo Mipa FX5 se lahko uporablja tudi kot polnilo brez brušenja (mokro-na-mokro) kjer se na površino nanese 1 sloj in je barvanje preko brez brušenja možno že po 5 minutah.

Za uporabo skupaj s polnilom FX5 je bilo za pripravo gole pločevine razvito posebno čistilo Mipa Vorreiniger Express. Vorreiniger Express je sredstvo ki zagotavlja odličen oprijem polnila in korozijsko zaščito na goli pločevini (železo, aluminij in cink). Sredstvo se nanaša s krpico MP Pre-Clean, katere se hranijo v namenskem vedru Reinigungstuch WBS. Nanašanje je potrebno samo na goli pločevini.

Mešalno razmerje: 2(FX5) : 1(HX25) + 10%(2K-Express-Beschleuniger).

Barva: temno siva.

Mipa 2K-HS-Express-Filler FX5 dunkelgrau 1l, 229910000

 

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.