Flap disk Flat 967A ∅115mm, G40/G60/G80 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Flap disk 967A je idealen za brušenje vseh vrst kovin in namenjen predvsem odstranjevanju materiala iz kovin. Inovativen… Preberi več

Šifra: 4430 Kategoriji: , Proizvajalec:
Flap disk Flat 967A ∅115mm, G40/G60/G80 3M

Flap disk 967A je idealen za brušenje vseh vrst kovin in namenjen predvsem odstranjevanju materiala iz kovin. Inovativen 3M Precision Shaped Grain ohranja super ostre konice brusnega diska, ki režejo izjemno hitro z manj pritiska. Zaradi rebraste zasnove je pritisk manjši, posledično hladnejši in zato zmanjšuje razbarvanje oz. oksidacijo kovin in možnost razpok zaradi posledice toplotne obremenitve in napetosti.

Disk je idealen za aplikacije z nizkim do srednje visokim pritiskom na ravnih površinah ali zunanjih robovih in na materialih, kjer je pomembna končna obdelava.

Uporaba: brušenje zvarov, odstranjevanje rje, brušenje robov, odstranjevanje robov z manj potrebe po pritisku.

Lamelne plošče so tridimenzionalne brusilne plošče s prekrivajočimi se plastmi lamel, prevlečenih z abrazivom, ojačanih z vlakni, ki se razprostirajo iz osrednje osi. Ko se prekrivajoče plasti zavihkov obrabijo, nenehno izpostavljajo svež abrazivni mineral za hiter in dosleden rez, medtem ko oblazinjenje zavihkov ustvari gladek zaključek. V normalnih pogojih bodo Flap diski 967A ustvarili končno obdelavo, ki je za eno stopnjo bolj fina od končne obdelave klasičnih vlaknenih diskov iz istega razreda.
Ti diski opravljajo dve nalogi hkrati, saj brusijo in končajo v enem samem koraku, kar pomeni, da lahko nadomestijo klasične diske iz vlaken.

Premer diska: 115mm

Granulacije:

G40 (65066 3M)
G60 (65067 3M)
G80 (65068 3M)

Granulacija

, ,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.