Duxone 2K Prozorni lak Productive VOC DX1044, 1L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Duxone DX1044 2K VOC Appearance Clear je prozorni lak, ki ima lastnosti enostavnega nanašanja z odličnim videzom ter… Preberi več

Šifra: 2781 Kategoriji: , Proizvajalec:
Duxone 2K Prozorni lak Productive VOC DX1044, 1L

Duxone DX1044 2K VOC Appearance Clear je prozorni lak, ki ima lastnosti enostavnega nanašanja z odličnim videzom ter odpornostjo. Prozorni lak DX1044 ima odlične lastnosti poliranja. Primeren je za manjša, točkovna popravila kot tudi celostna popravila, za lakiranje večjih površin. Dobra stabilnost na vertikalnih površinah, kar predstavlja enostavno nanašanje. Hitrejše sušenje pri sobni temperaturi ter manj potrebnega odzračevanja. Lahko se nanaša preko baze Duxone na vodni osnovi ali baze na osnovi topil.

Mešalno razmerje: 2 : 1 s trdilcem DX1020/DX1024

Čas sušenja pri 20°C: 3ure.

Čas sušenja pri 60°C: 20min.

Nasvet:

Pred uporabo naj bo material ogret na sobno temperaturo (18°-25°C). Upoštevajte čas, ki je potreben za dosego ustrezne temperature objekta. Ne zlivajte ostankov namešanega materiala nazaj v originalno embalažo. Embalažo BB lakov in aktivatorjev nemudoma po uporabi trdno zaprite, saj izdelka reagirata z zračno vlago ter vodo in lahko izgubita zmožnost utrjevanja.

Količina: 1l

Duxone: 1250067663

Duxone
Duxone je zanesljiva blagovna znamka v lasti družbe Axalta Coating Systems. Duxone poleg barv in lakov ponuja vsestranske produkte: redčila, trdilce, temeljne premaze in čistila za avtomobilsko industrijo in je bil posebej razvit za avto-ličarske delavnice, ki iščejo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Duxone je učinkovit in preprost za uporabo.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.