Duxone 2K Prozorni lak DX1046, 5l

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Duxone DX1046 2K VOC Appearance Clear je prozorni lak, ki ima lastnosti enostavnega nanašanja z odličnim videzom ter… Preberi več

Šifra: 9786 Kategoriji: , Proizvajalec:
Duxone 2K Prozorni lak DX1046, 5l

Duxone DX1046 2K VOC Appearance Clear je prozorni lak, ki ima lastnosti enostavnega nanašanja z odličnim videzom ter odpornostjo. Primeren je za manjša, točkovna popravila kot tudi celostna popravila, za lakiranje večjih površin. Izboljšana stabilnost na vertikalnih površinah, kar predstavlja enostavno nanašanje. Lahko se nanaša preko baze Duxone na vodni osnovi ali na osnovi topil.

Mešalno razmerje: 2 : 1 s trdilcem DX1026 + 4% redčila DX32.

Čas sušenja pri 20°C: 6ur.

Čas sušenja pri 60°C: 25-30min.

Nasvet:

Pred uporabo naj bo material ogret na sobno temperaturo (18°-25°C). Upoštevajte čas, ki je potreben za dosego ustrezne temperature objekta. Ne zlivajte ostankov namešanega materiala nazaj v originalno embalažo. Embalažo BB lakov in aktivatorjev nemudoma po uporabi trdno zaprite, saj izdelka reagirata z zračno vlago ter vodo in lahko izgubita zmožnost utrjevanja.

Količina: 5l

DUXONE 2K VOC APPEARANCE CLEAR DX1046 5L, 1250096469

Duxone
Duxone je zanesljiva blagovna znamka v lasti družbe Axalta Coating Systems. Duxone poleg barv in lakov ponuja vsestranske produkte: redčila, trdilce, temeljne premaze in čistila za avtomobilsko industrijo in je bil posebej razvit za avto-ličarske delavnice, ki iščejo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Duxone je učinkovit in preprost za uporabo.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.