Cromax Spektrometer ChromaVision Mini

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Izjemno majhen spektrometer, ki dvigne nivo ujemanja barv na povsem novo raven. Je hitrejši, lažji za uporabo in… Preberi več

Šifra: 1922 Kategoriji: , Proizvajalec:
Cromax Spektrometer ChromaVision Mini

Izjemno majhen spektrometer, ki dvigne nivo ujemanja barv na povsem novo raven. Je hitrejši, lažji za uporabo in daje natančnejše rezultate kot kdaj koli prej. Vse več avto-ličarskim delavnicam pomaga vstopiti v novo dobo ujemanja barv.

Dramatično izboljša potek dela v delavnicah in pomaga ostati korak pred konkurenco.

HITREJŠI RAZULTAT
Inovativni ChromaVision Pro Mini ne zagotavlja samo hitrih barvnih formul, temveč meri tudi končne učinke. Tako dobite popolno formulo naenkrat. Z uporabo povezave Wi-Fi v kombinaciji s programsko opremo ChromaWeb™ lahko takoj pošljete podatke v vašo mešalnico, tako, da je mogoče novo barvo zmešati hitreje kot kdaj koli prej. Uporabite ga z namiznim računalnikom, prenosnikom, tablico – celo pametnim telefonom.

ENOSTAVNEJŠA UPORABA
Ta visokotehnološka nova naprava je veliko manjša od prejšnjih, zato je priročna in enostavna za uporabo. Barvni zaslon visoke ločljivosti jasno prikazuje informacije, tako da dobite popolno sliko v trenutku. Zaslon na dotik pa še olajša uporabo, tudi če nosite rokavice. LED-lučke in zvoki vam prav tako nudijo takojšnje in neposredne povratne informacije o stanju naprave, tako da imate vedno popoln nadzor.

IZJEMNA NATANČNOST
Z uporabo več kot 200.000 formul kot izhodišča je ChromaVision® Pro Mini dokazano natančnejši od uporabe barvne škatle. In ker so vse formule ChromaWeb v oblaku, se nenehno posodabljajo z najnovejšimi podatki, kar pomeni, da imate vedno najnovejše informacije.

WI-FI POVEZAVA NA CHROMAWEB
Uporabite kjer koli, da optimizirate potek dela. Povezava Wi-Fi ChromaVision Pro Mini pomeni, da lahko takoj prenesete podatke v programsko opremo ChromaWeb.

MERJENJE BARV IN UČINKOV
ChromaVision Pro Mini je edina naprava, ki meri tudi zaključek, vključno z bisernim in bleščečim učinkom, da dobi popolno formulo.

PRIKLJUČNA POSTAJA 
Inovativno ležišče priklopne postaje pomeni, da je vaš ChromaVision Pro Mini vedno napolnjen. Brez kablov za priključitev je tudi hiter in enostaven za uporabo.

OSTALI PODATKI:

Je majhen in lahek, zato ga je mogoče uporabljati z eno roko, kar omogoča celotno uporabo in manipulacijo veliko enostavnejšo.

Priloženo pisalo, ki ga uporabnik lahko uporablja, če želi.

Magnetna plošča za prah zagotavlja varno prileganje za zaščito leče senzorja.

Cromax: 27345

Cromax
Cromax je ena izmed vodilnih blagovnih znamk proizvodnje barv in lakov na področju avtomobilske industrije na svetu. Blagovna znamka Cromax je v lasti družbe Axalta Coating Systems, nastala pa je kot zamenjava prodajnega programa DuPont Refinish. Axalta Coating Systems se lahko pohvali s kar 145-letnimi izkušnjami na področju barv in premazov, oskrbuje 120.000 kupcev po celem svetu, ima 35 proizvodnih in 7 razvojnih centrov ter 45 trening centrov, ki zagotavljajo podporo strankam povsod po svetu. Axalta je tudi vodilni dobavitelj barv največjim avtomobilskim znamkam na svetovnem trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.