Čistilni disk CG-DC S XCS Moder ∅150x13mm 61122 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Posebej oblikovan čistilni diski Scotch-Brite Celan and Strip s prilagodljivimi, visoko trdnimi vlakni zagotavlja hitro in dosledno delovanje… Preberi več

Šifra: 5006 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Čistilni disk CG-DC S XCS Moder ∅150x13mm 61122 3M

Posebej oblikovan čistilni diski Scotch-Brite Celan and Strip s prilagodljivimi, visoko trdnimi vlakni zagotavlja hitro in dosledno delovanje in je EXTRA grob čistilni disk. CG-DC S XCS, moder disk 61122 3M je vzdržljiv disk na osnovi kovine oz. mineralov sicilijevega karbida, ki se ne poškoduje in je odlična alternativa krtačam iz žice. Disk zagotavlja varnejšo uporabo – brez letečih žic. Disk 61122 3M nudi največ agresije za hitrejše in učinkovitejše čiščenje.

Uporaba: odstranjevanje rje, barve, tesnil, premazov na karoseriji, podvozjih, vodni kamen.

Ohranja obliko obdelovanca, odstranjuje le obloge.

Premer: 150mm.

Premer sredinske luknje: 13mm.

Možnost: vpenjalnega trna.

Barva: modra.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.