50383 Polirna pasta ULTRAFINA 250ml / 1l, 50383 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Ultrafina polirna pasta 50383 3M je izjemno fina in zato primerna za vsa zaključna poliranja ter rezultat brez… Preberi več

Šifra: 1486 Kategorije: , , , Proizvajalec:
50383 Polirna pasta ULTRAFINA 250ml / 1l, 50383 3M

Ultrafina polirna pasta 50383 3M je izjemno fina in zato primerna za vsa zaključna poliranja ter rezultat brez hologramov (SE) ali vrtinčastih sledi. Je ena najbolj priljubljenih polirnih past za odstranjevanje hologramov na svetu. Hitro in učinkovito odpravlja madeže, holograme in druge napake pri poliranju. Po uporabi za sabo pušča izjemno visok sijaj. Je izjemno enostavna za uporabo in brisanje.

Pasta se uporablja kot tretja oz. zadnja stopnja pri poliranju. Priporočena je uporaba skupaj s fino (modro) polirno gobo ter električno ali pnevmatsko polirko.

Na voljo:

  • 250 ml  ali 1l
Količina

,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.