Brusni lističi v roli ∅35mm 466LA 56285 3M (500 kos)

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Z brusilnimi lističi 3M™ Trizact™ Finesse-it™ 466LA dajete prozornim premazom, barvnim premazom, steklu in akrilu visoko kakovosten in… Preberi več

Šifra: 5820 Kategorije: , , Proizvajalec:
Brusni lističi v roli ∅35mm 466LA 56285 3M (500 kos)

Z brusilnimi lističi 3M™ Trizact™ Finesse-it™ 466LA dajete prozornim premazom, barvnim premazom, steklu in akrilu visoko kakovosten in enakomeren zaključek, pripravljen za poliranje.

Brusne lističe v roli 56285 3M uporabite skupaj z mini ekscentričnimi brusilniki in tako pripravite površino za poliranje. Odstranite manjše smeti in druge delce. Brusni diski 466LA vsebujejo tehnologijo mikro replikacije 3M za doseganje bolj gladkega in finejšega zaključka kot tradicionalni abrazivi.

Vsak disk je zasnovan za hiter dostop in pritrditev na rotacijska orodja ali ekscentrične brusilnike. Brusni lističi Trizact zdržijo do petkrat dlje od običajnih brusilnih diskov. Omogočajo natančen nadzor končne obdelave, kar operaterju omogoča zmanjšanje števila prehodov z različnimi granulacijami, s čimer se zmanjša potreba po procesnih korakih in abrazivih. Ti abrazivi ponujajo tudi prednosti tridimenzionalnih struktur, ki so enakomerno porazdeljene po celotni površini abraziva, da zagotovijo dosledno delovanje in enakost diska.

Brusni lističi/zvezdice v roli: 500 lističev.

Barva: vijolična.

Granulacija: A7.

3M 30117 / 56285

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.