Goba za poliranje, oranžna ∅150mm 9550 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Gobo za poliranje 3M PERFECT-IT v oranžni barvi uporabljamo za poliranje z zaključnimi pastami in na ta način… Preberi več

Šifra: 320 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Goba za poliranje, oranžna ∅150mm 9550 3M

Gobo za poliranje 3M PERFECT-IT v oranžni barvi uporabljamo za poliranje z zaključnimi pastami in na ta način dosežemo visoki sijaj brez hologramov ali drugih sledi. Primerna je za uporabo na vseh lakiranih površinah. Goba je tudi izjemno kakovostna, narejena je iz pene poliestra, ki je zelo odporen in kar najbolje prepreči trganje. Z uporabo Gobe za poliranje 3M 9550 pa boste zadovoljni tudi pri prihranku polirne paste, saj je nanos le te lahko manjši, kot pri poliranju z drugimi gobami.

Premer: 150mm.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.