Vmesna podloga – MEHKA ∅75mm 05771 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Vmesna podloga iz mehke pene poveča blaženje in skladnost med postopkom brušenja. Vmesno podlogo namestite med brusni disk… Preberi več

Šifra: 3078 Kategoriji: , Proizvajalec:
Vmesna podloga – MEHKA ∅75mm 05771 3M

Vmesna podloga iz mehke pene poveča blaženje in skladnost med postopkom brušenja. Vmesno podlogo namestite med brusni disk in podložni disk za brušenje in tako poskrbite za hitro menjavo ter gladek ter prefinjen rezultat. Uporabljajo se še posebej v avtomobilski industriji, ki zahteva natančnost in gladko površino. Prav tako vmesna podloga iz mehke pene zmanjša vibracije, ki so pogoste pri uporabi orbitalnih brusilnikov.

Konstrukcija iz mehke pene se prilagaja obrisom za finejši zaključek. Doda oporo brusnemu disku za izboljšan abrazivni rez in brušenje bližje robov. Z lahkoto se namesti med brusni disk Hookit™ in podložni disk Hookit™ za hitro menjavo. Konfiguracije lukenj pomagajo odstraniti prah z delovne površine, kar podaljša življenjsko dobo diska.

Premer: 75mm.

Tip: zelo mehka.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.