Polirna pasta Marine 250ml 9023E 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Polirna pasta očisti vinil in mu zagotovi “nov” videz ter obnavlja naravni sijaj pred vplivi starosti in okolja…. Preberi več

Šifra: 1553 Kategoriji: , Proizvajalec:
Polirna pasta Marine 250ml 9023E 3M

Polirna pasta očisti vinil in mu zagotovi “nov” videz ter obnavlja naravni sijaj pred vplivi starosti in okolja. Polirna pasta je formulirana za težke morske razmere.

Vinil v čolnih je izpostavljen posebej težkim pogojem, vključno s soncem, UV žarki, morsko vodo in ekstremnimi temperaturnimi razponi. To je pametna naložba, da zaščitite in obnovite vinilne površine v notranjosti vašega plovila.

3M™ Marine Vinyl Cleaner and Restorer čisti, daje sijaj in ščiti vinilne, gumijaste in plastične površine. Globinsko očisti umazanijo, izboljša videz in povrne naravni sijaj vinilu. Ta formula za hitro čiščenje je priporočljiva za ohranjanje vinila v vrhunski obliki.

Vonj: limona.
Količina: 250ml.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.