Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Clear 1,2

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Clear
Pištola walcom HTE clear je bila razvita z namenom doseganja boljše… Preberi več

Šifra: 5506 Kategoriji: , Proizvajalec:
Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Clear 1,2

Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Clear
Pištola walcom HTE clear je bila razvita z namenom doseganja boljše učinkovitosti prenosa ter visoko atomizacijo, ki omogoča izjemne rezultate pršenja ter porazdelitev barve na površino. Širok in natančen obseg regulacije nadzora barve omogoča vsakemu uporabniku, da najde najboljšo nastavitev za svoj osebni slog lakiranja. Posebnost pištole je ohišje iz karbonskih vlaken, izjemno nizka teža ter visoka ergonomičnost.

Verzija HTE Clear, je prvinsko namenjena za lakiranje prozornih lakov ter HS akrilnih barv. Pištola je pakirana v plastičnem kovčku, s priloženim digitalnim barometrom, orodjem za demontažo šobe in igle, setom osnovnih tesnil, ter plastičnim lončkom 680ml.

Tehnični podatki

Ogrodje: Kovan aluminij in karbonska vlakna.

Sprožilec: Karbonska vlakna

Diza: AISI 303 nerjaveče jeklo

Teža: 340 g

Poraba zraka: 380 l/min

Walcom 963012

Velikost

,

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.