Pištola Walcom EGO Carbonio 190 HVLP mini

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Pištola mini Walcom EGO Carbonio HVLP
Pištole EGO Carbonio so idealne za majhna, točkovna popravila. Izdelane so iz aluminijastega… Preberi več

Šifra: 8573 Kategoriji: , Proizvajalec:
Pištola mini Walcom EGO Carbonio HVLP

Pištola mini Walcom EGO Carbonio HVLP
Pištole EGO Carbonio so idealne za majhna, točkovna popravila. Izdelane so iz aluminijastega jedra z ohišjem iz ogljikovih vlaken. Glavne karakteristike serije EGO Carbonio so izjemna lahkost, enostavna uporaba ter predvsem odlična zmogljivost. Nepogrešljivi pripomoček v vsaki avtoličrski delavnici.

Pištola Walcom EGO Carbonio HVLP, je je pakirana v plastičnem kovčku, s priloženim digitalnim barometrom, orodjem za demontažo šobe in igle, setom osnovnih tesnil, ter dvema plastičnima lončkoma, 75 in 180ml.

Tehnični podatki

Ogrodje: Aluminij in ogljikova vlakna

Sprožilec: Ogljikova vlakna

Diza: AISI 303 nerjaveče jeklo

Teža: 190g

Poraba zraka: 145 l/min

Walcom 7130**

Šoba po izbiri: 1,0 ali 1,2.

Velikost

,

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.