Mipa Maskirne blazinice za parkirne senzorje ∅18mm, 60kos

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

MP Sensor Mask 18mm 60kos/pak

Mipa maskirne blazinice za integrirane parkirne senzorje pri barvanju in poliranju zagotavljajo, da parkirnih… Preberi več

Šifra: 6855 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa Maskirne blazinice za parkirne senzorje ∅18mm, 60kos

MP Sensor Mask 18mm 60kos/pak

Mipa maskirne blazinice za integrirane parkirne senzorje pri barvanju in poliranju zagotavljajo, da parkirnih senzorjev ni potrebno razstaviti in ponovno nameščati. Blazinice so povsem enostavne za uporabo saj imajo “dvižni jeziček” za pritrditev in odstranitev z želenega mesta. Maskirne blazinice ne puščajo sledi ostankov lepil in so temperaturno obstojne do 200°C.

Barva: zelena.
Premer: okvirno 18mm.
V kompletu: 60kos.

581025018, MP Sensor Mask 18mm 60kos/pak.

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.