Maska ledvička 3M 6941

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Zagotovite si učinkovito, za uporabo preprosto in v celoti sestavljeno zaščito za dihala s polmasko respiratorjem 06941+ 3M™… Preberi več

Šifra: 374 Kategoriji: , Proizvajalec:
Maska ledvička 3M 6941

Zagotovite si učinkovito, za uporabo preprosto in v celoti sestavljeno zaščito za dihala s polmasko respiratorjem 06941+ 3M™ brez vzdrževanja. Na novo izboljšan sklop ventila pomaga zmanjšati upor pri vdihu in izdihu, za izboljšano udobje dihanja. Maska ima teksturirano obrazno tesnilo, ki je mehko, ne povzroča alergij in ne vsebuje silikona ter zagotavlja FFA1P2 R D zaščito pred vrsto organskih plinov in hlapov ter kombinacijo nevarnosti delcev. Prav tako lahko zagotovi zaščito dihal pred hlapi topil med razmaščevanjem ali mešanjem v okoljih brez ustreznega prezračevanja.

Lahka, dobro uravnotežena zasnova ima sredinsko nameščen izdihovalni ventil, ki pomaga zmanjšati nabiranje toplote in vlage, kar vam pomaga, da se počutite udobno v vročih in vlažnih razmerah.

Integrirana kartuša in filtri ne potrebujejo vzdrževanja; preprosto jih uporabljajte, dokler vaš urnik menjave ne pokaže, da je potrebna zamenjava ali ko so filtri polni in nato zavrzite. Zagotovil vam bo do 40 ur uporabe, če ga shranite v priloženi vrečki, ki jo je mogoče ponovno zapreti.

Nastavljiv nosilec za glavo se prilega širokemu razponu oblik in velikosti glave, ovratne trakove pa je enostavno zapeti. Zasnova z nizkim profilom ne bo ovirala vašega perifernega vida, dva velika, vezana ogljikova filtra pa zagotavljata nizek upor pri dihanju. FFA1P2 R D ščiti pred organskimi hlapi, z vreliščem nad 65 °C.

Vključuje vrečko, ki jo je mogoče ponovno zapreti, za higiensko shranjevanje in transport

Še posebej primerna za uporabo v nevarnih industrijskih okoljih.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.