Čistilni disk za kondicioniranje A VFN, ZELO FIN, ∅50mm 7515 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Čistilni disk za čiščenje površine (kondicioniranje) A VFN je namenjen čiščenju površine, ki potrebuje najmanj grobosti za odstranjevanje… Preberi več

Šifra: 5250 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Čistilni disk za kondicioniranje A VFN, ZELO FIN, ∅50mm 7515 3M

Čistilni disk za čiščenje površine (kondicioniranje) A VFN je namenjen čiščenju površine, ki potrebuje najmanj grobosti za odstranjevanje tanjših slojev barve, hrkati pa čistilni disk ne poškoduje oz. stanjša pločevine.
Čistilni disk A VFN poskrbi za nizko segrevanja obdelovalne površine in ima sistem Roloc za hitro menjavanje diskov. Primeren je za vse kovine.

Področja uporabe: odstranjevanje rje, starih premazov, igel, sledi strojne obdelave itd.
Zrnatost: zelo fina.
Maksimalna hitrost: 25.000 vrtljajev/minuto.
Premer diska: 50mm.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.