Brusni fiber diski Roloc 782C, ∅76mm, P60/P80 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

3M Precision Shaped Grain zagotavlja višjo stopnjo reza. Vrhunski mineral se odlikuje pri težkih aplikacijah, reže hitro in… Preberi več

Šifra: 7334 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Brusni fiber diski Roloc 782C, ∅76mm, P60/P80 3M

3M Precision Shaped Grain zagotavlja višjo stopnjo reza. Vrhunski mineral se odlikuje pri težkih aplikacijah, reže hitro in nudi večji brusni rezultat kot običajni brusni diski. Brusni diski 782C so trpežni in odporni na trganje (podlaga z trdih vlaken in močno smolno vezjo, ki zagotavlja vzdržljivost in odpornost).

Namen: visokotlačno brušenje, pravokotno brušenje, za brušenje in odličen rez na vseh jeklenih materialih.

Uporaba: odlična izbira za težke aplikacije (odstranjevanje zvarov, posnemanje robov, senčenje in fino obdelavo – odstranjevanje igel,…)

Kakovost. Produktivnost. 782C.

Disk zaradi svoje kakovosti in dolge življenjske dobe omogoča uporabniku večo produktivnost (več opravljenega dela – manj menjave diskov). Disk se obrablja enakomerno, sam abraziv pa pri brušenju ostane hladnejši in s svojo samoostrilno funkcijo zdrži bistveno dlje kot običajni keramični diski.

Tehnologija mikro replikacije za ustvarjanje natančnih trikotnih struktur 3M™ Ceramic Abrasive Grain, ki abraziv elektrostatično usmeri na podlago, da tvori ostre konice. Te izjemno ostre konice čisto režejo skozi kovino, namesto da bi jo posnemale ali “orale”, kot to počnejo običajni abrazivi, in se nenehno samoostrijo, ko se konice odlomijo.

Sistem Roloc omogoča enostavno pritrditev na orodje in menjavo diskov.

Tehnične lastnosti:

782C.
Zaprti plašč.
Premer diska: 76,2 mm.
Granulacija: 60+ (89671 3M), 80+ (89676 3M).

Granulacija

,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.