Brusni disk za kovine Roloc 947AF Cubitron™ II ∅50mm/75mm P120+ 3M™

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Oster okrogli brusilni disk je izjemno močan in vzdržljiv disk, še posebej primeren za brušenje vseh vrst kovinPreberi več

Šifra: 5397 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Brusni disk za kovine Roloc 947AF Cubitron™ II ∅50mm/75mm P120+ 3M™

Oster okrogli brusilni disk je izjemno močan in vzdržljiv disk, še posebej primeren za brušenje vseh vrst kovin (nerjaveče jeklo, aluminij, titan) ter idealen za brušenje robov. Poveča hitrost obdelave, izredno vzdržljiv in povsem enostaven za menjavo saj ima roloc sistem. Sistem pritrditve Roloc™ omogoča hitrejše in učinkovitejše povezave diska z orodjem. S preprostim polovičnim zasukom lahko disk pritrdite ali snamete, kar izboljša splošno produktivnost. Podlaga diska je iz poliesterskih vlaken.

Premer:

  • 50mm (54264 3M)
  • 76,2mm (54265 3m)

Maksimalna hitrost: 20.000 vrtljajev/min

Cena velja za 1 brusni disk.

Premer

,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.